check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Lid worden

Ondernemingen die actief zijn in de banden- en wielenbranche kunnen lid worden van VACO. Om lid te worden moet u als bedrijf aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. VACO-leden kunnen, afhankelijk van de activiteiten, worden ingedeeld bij een of meer sectoren:
 

- Producenten - Industriebanden - Bandeninzameling
- Handel - Wielen - Bandenvernieuwing
- Landbouwbanden - Bandenservice - Bandenverwerking

Voor bedrijven die niet in de genoemde sectoren kunnen worden ingedeeld (zoals equipementleveranciers of toeleveranciers) kent VACO het 'Buitengewoon lidmaatschap'. 

Lidmaatschapsprocedure
Wilt u lid worden of meer informatie ontvangen over het lidmaatschap? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. U ontvangt van ons een informatiepakket met een lidmaatschapsaanvraagformulier. Na ontvangst van het door u ingevulde lidmaatschapsaanvraagformulier sturen wij u een factuur voor het entreegeld. Uw aanvraag wordt eerst voor akkoord voorgelegd aan het Algemeen bestuur van VACO. Een bandenservicebedrijf zal, na ontvangst van de betaling van het entreegeld, worden geschouwd op basis van de keurmerkeisen. Ten slotte wordt uw aanvraag gepubliceerd voor VACO-leden, waarbij de leden twee weken de gelegenheid krijgen om eventueel bezwaar aan te tekenen.
 

Aanmeldformulier


Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw gegevens zijn verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw gegevens, probeer het nogmaals.