check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

21 maart 2019: SVOB-training TPMS (Leiden)

06 februari 2019

TPMS in de werkplaats vraagt om technische kennis, vaardigheden en de juiste apparatuur. Niet elke klant is bekend met TPMS, zodat uitleg over het systeem ook tot de TPMS-werkzaamheden behoort. In deze TPMS-training worden alle aspecten op specialistisch, technisch en commercieel gebied behandeld.
 

Inhoud
• Wat is TPMS
• Werking van de verschillende systemen
• TPMS in de praktijk
• Impact op de bedrijfsvoering voor receptionist, magazijnpersoneel en monteur

 
Doelgroep
De training is geschikt voor medewerkers die een commerciële of technische functie hebben en met mimimaal een jaar werkervaring in de banden- en wielenbranche. 
 

Studievoorbereiding
Niet nodig, het lesmateriaal ontvang je aan het begin van de training.
 

Vooropleiding
Als vooropleiding is de training ‘Basiskennis banden en wielen’ verplicht. 
 

Incompany
Vanaf 6 personen kan deze training ook op eigen locatie worden georganiseerd, eventueel met gebruik van eigen producten. Neem voor meer informatie contact op met SVOB.
 

Investering
Het basistarief van deze training is € 360,-. Na aftrek van de FCB premie en de VACO-ledenkorting betaalt u slechts  € 165,-.


Inschrijven / meer informatie
Direct inschrijven kan via deze link. Meer informatie over deze training vindt u op mijnbandenbaan.nl. Voor vragen: svob@kcleiden.nl of (071) 568 69 40.