check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Jonge managers gezocht!

11 april 2019

Ben je een jonge manager (onder de 40 jaar) en benieuwd hoe jij je bedrijf beter kan laten groeien door te leren van anderen? Wil je je vaardigheden als (toekomstig) manager verder aanscherpen? Krijg je energie en inspiratie door het delen van ervaringen met ondernemers en bedrijfsleiders uit de automotive sector? Meld je dan aan voor het unieke ‘Young Automotive Management-programma’ van brancheorganisaties VACO, FOCWA en Stiba.

Als samenwerkende brancheorganisaties vinden we het erg belangrijk om een netwerk van jonge professionele managers in de automotive sector te vormen. Jonge managers zijn immers de toekomst van onze sectoren!


Kick-off-meeting – 19 juni – circuit Zandvoort
Op woensdag 19 juni 2019 organiseren VACO, FOCWA en Stiba een kick-off-meeting op het asfalt van misschien wel het nieuwe Formule 1 -circuit in Nederland. Een mooie kans voor jonge managers en ondernemers om elkaar op deze unieke locatie te ontmoeten. Tijdens deze bijeenkomst ontvang je meer informatie over het Young Automotive Management-programma. Zo zullen een aantal keer per jaar bijeenkomsten, netwerksessies en masterclasses worden georganiseerd om elkaar te leren kennen, inspireren en ervaringen uit te wisselen. Stand-up filosoof Martijn Aslander doet op 19 juni de aftrap van de kick-off-meeting en zal zijn visie geven op de impact van technologie op bedrijven.


Aanmelden kan vanaf nu!
Ben je VACO-lid, jonger dan 40 en eigenaar/directeur, bedrijfsopvolger of leidinggevende? Meld je dan vandaag al aan als geïnteresseerde voor ons Young Automotive Management-programma en stuur een e-mail naar info@vaco.nl. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een bevestiging met praktische informatie over de kick-off-meeting.


Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact met Erwin Holterhues.


Persbericht
Vanmiddag verzond VACO met FOCWA en Stiba een gezamenlijk persbericht.