check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Voorbereiden bandenwisselweken – modelovereenkomst verhuur winterbanden, sneeuwkettingen etc.

19 augustus 2019

Verhuurt u winterbanden, sneeuwkettingen of andere gebruiksproducten?  Dan is het verstandig om de afspraken met uw klanten goed vast te leggen. Onze overeenkomst voor verhuur van winterbanden, sneeuwkettingen en skiboxen is daarvoor zeer geschikt.

Duidelijkheid voor alle partijen
Als u uw zakelijke afspraken met klanten, leveranciers en partners goed vastlegt, dan schept dat duidelijkheid naar alle partijen. Als u toch wordt geconfronteerd met een verschil van mening, dan heeft u iets om op terug te vallen. De modelovereenkomst voor verhuur van roerende zaken is juridisch gecheckt en handig in het gebruik. Bijkomend voordeel: met een volledig ingevulde overeenkomst heeft u alle klantgegevens bij de hand.

Vergeet uw website niet
Als u niet communiceert dat u bijvoorbeeld winterbanden en sneeuwkettingen verhuurt, dan zal uw klantenkring er ook niet om vragen. Maak er dus melding van op uw website en laat zien wat u aan dienstverlening doet. 

VACO dealerlocator
Automobilisten kunnen op de VACO dealerlocator een VACO-erkende bandenspecialist in hun buurt zoeken. De dealerlocator bevat ook een filter voor producten en diensten, bijvoorbeeld winterbandenverhuur. Staan niet al uw producten en diensten vermeld? Geef dit aan ons door via info@vaco.nl.