check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Voorbereiden bandenwisselweken – tijdig op zoek naar tijdelijk personeel

26 augustus 2019

Met de bandenwisselweken in het vooruitzicht en de krapte op de arbeidsmarkt, is het aan te raden om tijdig op zoek te gaan naar tijdelijk personeel. Hiervoor heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt een uitzendkracht inzetten, een tijdelijke medewerker via een bevriende ondernemer inhuren, gebruikmaken van een oproepkracht of u kunt iemand een tijdelijk contract aanbieden. VACO-leden kunnen ook gratis gebruikmaken van jobmotive.nl. Deze website richt zich op vacatures in de automotivebranche en heeft een aparte rubriek voor banen in de banden- en wielenbranche. Met deze korte handleiding / procedure voor het gebruik van jobmotive.nl is een advertentie snel geplaatst.

Juridisch getoetste contracten
Als u een uitzendkracht inhuurt, zal het uitzendbureau u een contract voor de uitzendkracht voorleggen. Voor alle andere, hierboven genoemde mogelijkheden bent u zelf verantwoordelijk voor het contract met uw tijdelijke personeel. Exclusief voor VACO-leden zijn er juridisch getoetste voorbeelden beschikbaar. Doe uw voordeel met de volgende modelovereenkomsten (inlog vereist):