check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Kent of bent u een uitblinkend erkend leerbedrijf?

03 februari 2020

Doe dan mee met de jaarlijkse verkiezing 'Beste leerbedrijf en praktijkopleider' van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Als u wint, dan mag u zich een jaar lang het beste leerbedrijf van Nederland noemen!


Een jaar lang in de schijnwerpers
Het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider staan een jaar lang in de schijnwerpers. Namens SBB vertegenwoordigen zij alle leerbedrijven en praktijkopleiders van Nederland. De winnaars wordt regelmatig gevraagd om hun visie op het opleiden in de beroepspraktijk te geven. Een mooie gelegenheid om uzelf en onze branche onder de aandacht te brengen van potentiële nieuwe werknemers!


Voordragen
Van 27 januari t/m 30 april 2020 kan iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen voor de prestigieuze prijzen. Alle voordrachten worden beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk te komen tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider. Via onderstaande linkjes kunt u zichzelf of een collega-leerbedrijf aanmelden:
 

Draag een leerbedrijf voor
Draag een praktijkopleider voor

Heeft u een voordracht ingediend? Geef dit dan ook door aan SVOB: svob@kcleiden.nl of (071) 568 69 40. 


Meer informatie
- criteria en procedure