check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Voorbereiden bandenwisselweken – nodig actief uw klanten uit

16 september 2020

De Bandenwisselweken zijn drukke tijden. Door uw klanten zelf actief uit te nodigen voor hun bandenwissel kunt u de wisselafspraken beter spreiden. Bovendien voorkomt u lange wachttijden voor uw klantenkring. Een uitnodiging voor de seizoens-bandenwissel is tevens een geheugensteuntje voor de klanten die zich nu nog niet realiseren dat het tijd is voor de montage van winterbanden.

Voorbeeldbrief
In het ledendeel van VACO.nl kunt u een voorbeeldbrief downloaden. U hoeft alleen nog uw tarieven en uw contactgegevens in te vullen.

Corona-proof
Tijdens de Bandenwisselweken werkt u, zoals u inmiddels gewend bent, corona-proof. De instructiekaart ‘Corona advies voor klanten’ is de basis voor de communicatie met uw klanten. Plak de instructiekaart op uw toegangsdeur en toon de tips op uw balie en in de ontvangstruimte. Tip: deel de instructiekaart via uw website en social media.

‘Winter-proof’ afstand houden
In het voorjaar en de zomer is anderhalve meter afstand houden bij een VACO-bandenspecialist meestal geen probleem. Als het druk is, wachten klanten graag even buiten in het zonnetje. In de herfst en de winter is de situatie vaak anders. Zorg er daarom voor dat u tijdens de Bandenwisselweken niet meer klanten tegelijk ontvangt dan u veilig in uw wachtruimte kunt ontvangen, of zorg voor een comfortabel alternatief.