check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Coronaprotocol mobiliteitssector aangepast

19 januari 2021
Het  coronaprotocol voor de mobiliteitssector is aangepast naar aanleiding van de huidige lockdown, die op 12 januari is verlengd tot en met 9 februari.   
 
Werkplaats open, verkoop artikelen niet toegestaan
De werkplaatsen van onder meer bandenservicebedrijven blijven binnen de huidige lockdown geopend voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Het is bijvoorbeeld toegestaan om in de werkplaats nieuwe banden onder een auto van een klant te monteren. Verkoop van artikelen is niet toegestaan. Dat betekent geen verkoop van producten via de balie, receptie of eventuele showroom.      
 
Het coronaprotocol
Het protocol beschrijft met name hoe we zo veilig, hygiënisch en ‘corona-proof’ mogelijk ons werk kunnen doen en klanten en leveranciers kunnen ontvangen. Het protocol, met inbreng van VACO en SVOB, telt meer dan 40 pagina’s. Om het u gemakkelijk te maken, heeft VACO de belangrijkste adviezen samengevat in drie praktische, handzame A4-bladen: de instructiekaart voor klanten, de instructiekaart voor medewerkers en de instructiekaart met hoofdlijnen corona-maatregelen voor ondernemers en preventiemedewerkers.  
 
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Arie Verhoef, Senior beleidsmedewerker kwaliteit, arbo & milieu via info@vaco.nl of (071) 568 69 70.
 
Meer informatie