check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

100 ontwikkelvouchers beschikbaar: investeer in persoonlijke ontwikkeling

08 augustus 2022

Sociale partners stellen 100 ontwikkelvouchers van elk € 500,- beschikbaar voor werknemers in de banden- en wielenbranche. Van 1 januari tot en met 31 december 2022 kunnen alle bedrijven die zijn aangesloten bij het Fonds Collectieve Belangen voor de Banden- en Wielenbranche (FCB) vouchers aanvragen. De ontwikkelactiviteit moet voor 31 december 2022 zijn afgerond en gedeclareerd. Let op: aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en op=op. 

Het is belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dat zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. De ontwikkelvouchers zijn bedoeld om deze persoonlijke ontwikkeling van medewerkers op een laagdrempelige manier mogelijk te maken. 

Grijp die kans
De vouchers kunnen voor veel ontwikkelingstrajecten worden gebruikt. Voorbeelden zijn een taaltraining, healthcheck, financieel advies (denk aan een medewerker die schulden heeft of bijna met pensioen gaat), een cursus stoppen met roken of computervaardigheden. Kortom voor alle vormen van persoonlijke ontwikkeling.  

Belangrijkste voorwaarden
•    De vouchers zijn beschikbaar voor werknemers in dienst van een organisatie die afdraagt aan het FCB. 
•    Er gelden voorwaarden voor het maximum aantal vouchers per onderneming.
•    De ontwikkelactiviteit moet vóór 31 december 2022 zijn afgerond en gedeclareerd.  

Aanvragen 
Aanvragen? Vul het aanvraagformulier volledig in. 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SVOB: svob@kcleiden.nl of (071) 568 69 40.