check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Wisselingen in dagelijkse leiding KCL

01 september 2022

De besturen van VACO en KCL, onder voorzitterschap van Ron van der Jagt, hebben besloten tot enkele wijzigingen in de dagelijkse leiding van de organisatie. Algemeen secretaris en directeur van KCL Laura Seegers neemt in goed overleg afscheid van VACO. Een tijdelijke opvolger wordt binnenkort bekendgemaakt. 

Gelijktijdig is per 1 september 2022 Sebahattin Altintas bij KCL gestart als directeur Financiën & Bedrijfsvoering. Directe aanleiding voor zijn komst is het vertrek van manager Financiën Wim van de Pavert bij KCL, die na een dienstverband van 27 jaar per 1 december 2022 met pensioen gaat. Seba kent VACO en de bedrijfstak goed: hij komt van bandenfabrikant Pirelli waar hij sinds 2007 werkzaam was bij Pirelli Benelux. Tot voor kort was hij daar CFO / directeur Financiën. Seba studeerde Accounting & Controlling aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en werkte eerder onder andere bij accountant Deloitte. 

Voorzitter Ron van der Jagt: “Wij danken Laura Seegers voor haar bijdrage in de afgelopen tweeënhalf jaar en wensen haar veel succes in de toekomst. Vanzelfsprekend zullen wij op gepaste wijze nog afscheid nemen van Wim van de Pavert. Daarnaast zijn wij bijzonder verheugd met de komst van Seba Altintas. Hij is vanuit Pirelli al jaren actief in de sector. Hij zal VACO ook vertegenwoordigen als bestuurslid van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Banden- en Wielenbranche. 

Voor meer informatie:
Ron van der Jagt, voorzitter VACO
Bereikbaar via KCL, Miranda Jansen-Maas
Telefoon (071) 568 69 73