check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Vrijkaarten beschikbaar voor AgroTechniek Holland (14-17 september)

08 september 2022

Van 14 t/m 17 september vindt AgroTechniek Holland plaats. De vakbeurs in Biddinghuizen is de grootste landbouwbeurs van Nederland. De organisatie heeft vrijkaarten beschikbaar gesteld voor geïnteresseerde VACO-leden. Op = op! 

De vakbeurs voor landbouwmechanisatie vindt weer plaats op het Walibi-terrein in Biddinghuizen. Vier jaar geleden bezochten ruim 50.000 loonwerkers, akkerbouwers, melkveehouders en andere professionals de beurs. Traditioneel is een aantal VACO-leden met een stand van de partij. Voor de eerste keer wordt AgroTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd met  GroenTechniek Holland. De beurs is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. 

 Vrijkaarten 
Wilt u contacten leggen, kennismaken met de nieuwste producten en ontwikkelingen en collega’s ontmoeten? Vraag dan maximaal 2 vrijkaarten aan (let op: u moet eerst inloggen op vaco.nl). Vermeld uw bedrijfsnaam, uw naam en e-mailadres. Dan heeft u de digitale toegangskaarten, ter waarde van 18 euro per stuk, op tijd in uw mailbox. Parkeren is gratis.    

Bezoekverslag in VACO Nieuws  
In de komende editie van VACO Nieuws komt een bezoekverslag van de vakbeurs. Kijk hier voor het verslag van de vorige editie, in 2018.