check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

100 ontwikkelvouchers beschikbaar: investeer in persoonlijke ontwikkeling

09 november 2022

Sociale partners hebben 100 ontwikkelvouchers van elk € 500,- beschikbaar gesteld voor werknemers in de banden- en wielenbranche.  Er zijn nog enkele vouchers aan te vragen en tot en met 31 december 2022 kunnen alle bedrijven die zijn aangesloten bij het Fonds Collectieve Belangen voor de Banden- en Wielenbranche (FCB) deze vouchers aanvragen. Let op! De ontwikkelactiviteit moet voor 31 december 2022 zijn afgerond en gedeclareerd. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en op=op. 

Het is belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dat zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. De ontwikkelvouchers zijn bedoeld om deze persoonlijke ontwikkeling van medewerkers op een laagdrempelige manier mogelijk te maken. 

Financieel advies
Door stijgende energiekosten en een extreem hoge inflatie komen steeds meer mensen in financiële problemen. 
De ontwikkelvoucher kan daarbij helpen. Door deze te gebruiken voor financieel advies of een budget coach. Daarnaast kan de voucher bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor een cursus stoppen met roken of een taaltraining. Kortom, alle vormen van persoonlijke ontwikkeling.

Belangrijkste voorwaarden
•    De vouchers zijn beschikbaar voor werknemers in dienst van een organisatie die afdraagt aan het FCB. 
•    Er gelden voorwaarden voor het maximum aantal vouchers per onderneming.
•    De ontwikkelactiviteit moet vóór 31 december 2022 zijn afgerond en gedeclareerd.  

Aanvragen 
Vul het aanvraagformulier volledig in. 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SVOB: svob@kcleiden.nl of (071) 568 69 40.