check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Dat is een gave: Voertuigtechniekdagen 2022/2023

17 november 2022

U bent uitgenodigd om mee te doen aan de voertuigtechniekdagen. Deze lopen van 26 november 2022 t/m 25 februari 2023. De bedoeling is dat jongeren kennis maken met hun (misschien wel) toekomstige werkplek en kunnen zien hoe gaaf het is om te werken in de voertuigtechniek. 

Alle VACO-leden hebben inmiddels een mailing (fysiek en digitaal) ontvangen met meer informatie. Aanvullend hierop hebben we een social media toolkit voor u klaargezet, zodat u kunt helpen om de campagne nog breder onder de aandacht te brengen bij jongeren en hun ouders. Deze kunt u downloaden via datiseengave.nl.  U hoeft alleen nog maar de jongeren enthousiast te ontvangen in uw werkplaats en hen te laten zien hoe gaaf het werken in de banden- en wielenbranche is! Voor extra tips kunt u de brochure raadplegen. 

Meer informatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erwin Holterhues via e.holterhues@vaco of per telefoon: 06 – 225 73 539.