check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Staatssecretaris Heijnen bezoekt Roline

23 maart 2023
Op de foto van links naar rechts: VACO voorzitter Ron van der Jagt overhandigt staatssecretaris mevrouw Heijnen een ingelijst profiel tijdens werkbezoek aan de banden- en wielenbranche in bijzijn van vicevoorzitter VACO, tevens algemeen directeur Roline, Carlo Hijzen.

 

Maandag 20 maart bracht mevrouw Vivianne Heijnen, staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, een bedrijfsbezoek aan Roline. Met eigen ogen zag zij hoe het vernieuwen van bedrijfswagenbanden een belangrijke bijdrage kan leveren aan het besparen van grondstoffen en verminderen van de CO2-emissie. Zij gaf aan het mooi te vinden, dat de sector zelf hard werkt aan de gehele ladder van de circulaire economie. 

Het bedrijfsbezoek is onderdeel van de VACO campagne Vernieuwde banden/Duurzame banden, die eind vorig jaar van start is gegaan. Het volledige persbericht leest u hier of u kunt het persbericht ontvangen door een mail te sturen naar info@vaco.nl

Meer weten over vernieuwde banden? 
Ga naar duurzamebanden.nl of neem contact op met Arie Verhoef, senior beleidsmedewerker kwaliteit, arbo & milieu: info@vaco.nl of (071) 568 69 70.