check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

VACO-Awards; wees eens een keertje niet bescheiden

30 oktober 2017

Volgend jaar, bij ons 80-jarig jubileum worden de VACO-Awards voor onderscheidende bandenservicespecialisten uitgereikt. Blinkt u uit in uw vakmanschap, uw duurzaam ondernemerschap of uw goed werkgeverschap? Zet dan uw gêne opzij en meld u aan! Wie weet wint u een VACO-Award in een van deze drie categorieën.

 

 

 

 

 

 


De kroon op al uw inspanningen
VACO-leden onderscheiden zich in de markt met hun vakmanschap, duurzaam ondernemerschap en goed werkgeverschap. Dat komt niet vanzelf. Dat vergt investeringen van de ondernemer. En dat mag best wat meer benadrukt worden.

Van inschrijving tot winnaar
Als bandenservicebedrijf kunt u zich voor elke categorie aanmelden. Uw korte en bondige motivatie wordt beoordeeld door een van de drie onafhankelijke, vakbekwame jury’s. De genomineerde bedrijven mogen zich vervolgens presenteren op 8 maart tijdens de viering van het 80-jarig bestaan van VACO in het Bomencentrum in Baarn. De aanwezige leden beslissen wie met de VACO-Awards naar huis gaan.

U mag ook een ander VACO-bandenservicebedrijf aanmelden
Elk VACO-lid mag een (veel te bescheiden) VACO-bandenservicebedrijf aanmelden – of motiveren om zichzelf aan te melden. Als u uzelf of een ander VACO-lid aanmeldt, dan maakt u kans op een van de vier BHV-trainingen ter waarde van 325 euro. BHV.nl stelt deze trainingen ter beschikking. Overigens blijft uw aanmelding anoniem; wie wie aanmeldt wordt niet bekend gemaakt. Wel belangrijk dat de aanmelding vergezeld gaat van een korte en bondige motivatie, behorende bij de categorie.

Niet alleen voor de eer, maar ook voor meer
Uiteraard is het een eer als u een van de VACO-Awards wint. Maar er is meer. Denk bijvoorbeeld ook aan de positieve publiciteit.

U heeft nog tot 1 januari 2018 om uzelf of een collega-VACO-lid aan te melden
Als u in aanmerking wilt komen voor een van de drie VACO-awards, of als u vindt dat een VACO-bandenservicebedrijf een award verdient, stuur dan een mail naar info@vaco.nl. Doe dat wel vóór de jaarwisseling. Want daarna is de inschrijving gesloten. Succes!

Meer informatie
Zie ook het artikel uit VACO Nieuws.