check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

VACO-Awards; aanmelden kan nog

22 november 2017

Volgend jaar, bij ons 80-jarig jubileum worden de VACO-Awards voor onderscheidende bandenservicespecialisten uitgereikt. Blinkt u uit in uw vakmanschap, uw duurzaam ondernemerschap of uw goed werkgeverschap? Zet dan uw gêne opzij en meld u aan! Wie weet wint u een VACO-Award in een van deze drie categorieën.


 

 

 

 

 

 

 

 

Van inschrijving tot winnaar
Als bandenservicebedrijf kunt u zich nog voor elke categorie aanmelden. Uw korte en bondige motivatie wordt beoordeeld door een van de drie onafhankelijke, vakbekwame jury’s. De genomineerde bedrijven mogen zich vervolgens presenteren op 8 maart tijdens de viering van het 80-jarig bestaan van VACO in het Bomencentrum in Baarn. De aanwezigen beslissen wie met de VACO-Awards naar huis gaan.

U mag ook een ander VACO-bandenservicebedrijf aanmelden
Elk VACO-lid mag een VACO-bandenservicebedrijf aanmelden – of motiveren om zichzelf aan te melden. Als u uzelf of een ander VACO-lid aanmeldt, dan maakt u kans op een van de vier BHV-trainingen ter waarde van 325 euro. BHV.nl stelt deze trainingen ter beschikking. Overigens blijft uw aanmelding anoniem; wie wie aanmeldt wordt niet bekend gemaakt. Wel belangrijk dat de aanmelding vergezeld gaat van een korte en bondige motivatie, behorende bij de categorie.

U heeft nog tot 1 januari 2018 om uzelf of een collega-VACO-lid aan te melden
Als u in aanmerking wilt komen voor een van de drie VACO-awards, of als u vindt dat een VACO-bandenservicebedrijf een award verdient, stuur dan een mail naar info@vaco.nl. Doe dat wel vóór de jaarwisseling. Want daarna is de inschrijving gesloten. Succes!|

Meer informatie
Zie ook het artikel uit VACO Nieuws.