check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Nog 6 weken tot de AVG - bent u er al klaar voor?

16 april 2018

Op 25 mei a.s. gaat de nieuwe privacywet AVG in. Dat zijn nog maar 6 weken. Heeft u al vastgelegd en beschreven hoe u omgaat met persoonsgegevens? Is uw personeel al op de hoogte gesteld? En weten ze wat wel en wat niet mag met klantgegevens? De voorbereidingen zijn geen leuke klus maar wel een noodzakelijke. Begin nu en stel het niet langer uit. Wij kunnen u erbij helpen.

VACO stelt AVG-programma kosteloos beschikbaar voor leden
VACO stelt 200 vouchers ter waarde van 250 euro beschikbaar waarmee VACO-leden een jaar lang kosteloos gebruik kunnen maken van het AVG-programma. Met dit programma kunt u een stappenplan doorlopen, zodat u inzicht krijgt aan welke regels u al voldoet en welke andere stappen nog nodig zijn om AVG-proof te zijn. Wie alle stappen goed doorloopt en de instructies opvolgt, voldoet aan de eisen van de wet.

Aanvragen gratis voucher
VACO-leden kunnen een gratis voucher opvragen door een e-mail te sturen aan info@vaco.nl. Bestel nu, want de oplage is beperkt. Profiteer van dit ledenvoordeel nu het nog kan.