check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

BandenserviceDe leden van de sector Bandenservice vertegenwoordigen de grootste groep binnen VACO. Deze VACO-erkende bandenspecialisten verkopen, balanceren, monteren en onderhouden niet alleen banden en wielen. Zij zijn ook gespecialiseerd in het onderstel van de auto. Dus ook voor uitlijnen, remmen en schokdempers kunt u bij hun terecht. Deze leden herkent u aan het bord 'VACO Erkend' dat aan de gevel hangt. 


Kwaliteitskeurmerk VACO Erkend
'VACO Erkend' betekent dat een VACO-bandenspecialist werkt volgens hoge standaarden en kwaliteitseisen. Van hem mag worden verwacht dat hij vakbekwaam is en werkzaamheden met grote zorgvuldigheid uitvoert. Een kandidaat-lid moet aantonen dat hij aan al deze hoge kwaliteitseisen voldoet. Eenmaal VACO-lid, zal met regelmaat worden getoetst of hij volgens de eisen blijft presteren. Met het kwaliteitskeurmerk 'VACO Erkend' onderscheiden onze VACO-bandenspecialisten zich in de markt. Lid worden


MVO+ 
Naast het VACO Erkend-kwaliteitskeurmerk zijn veel leden 'MVO+ gecertificeerd'. Een VACO Erkend- en MVO+ gecertificeerd bandenservicebedrijf bewijst daarmee te voldoen aan een breed pakket eisen vakkennis, ervaring, werkplaatsuitrusting, veilig en gezond werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO+ gecertificeerde bandenservicebedrijven zijn te herkennen aan het bijbehorende logo op de gevel en het certificaat. VACO MVO+ sluit aan bij ISO 26.000, de internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord  ondernemen. In onze ledenzoeker kunt u de VACO Erkende en en MVO+ gecertificeerde bandenservicebedrijven terugvinden.


Sectorvoorzitters Sector Bandenservice
De sectorvoorzitters zijn mevrouw Liesbeth van Esch (Bandenbedrijf Van Esch b.v.) en de heren Pieter Bikker (directeur KwikFit Zakelijk) en Rinus Roon (Profile Car & Tyreservice Rinus Roon). Edwin Brinksma (branchemanager VACO) is de sectorsecretaris.
 

     
Liesbeth van Esch   Pieter Bikker   Rinus Roon   Edwin Brinksma

 

Nieuwsgierig naar de leden van de sector Bandenservice?