check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

BandenserviceDe leden van de sector Bandenservice vertegenwoordigen de grootste groep binnen VACO. Deze VACO-erkende bandenspecialisten verkopen, balanceren, monteren en onderhouden niet alleen banden en wielen. Zij zijn ook gespecialiseerd in het onderstel van de auto. Dus ook voor uitlijnen, remmen en schokdempers kunt u bij hun terecht. Deze leden herkent u aan het bord 'VACO Erkend' dat aan de gevel hangt. 

Kwaliteitskeurmerk VACO Erkend
'VACO Erkend' betekent dat een VACO-bandenspecialist werkt volgens hoge standaarden en kwaliteitseisen. Van hem/haar mag worden verwacht dat hij/zij vakbekwaam is en werkzaamheden met grote zorgvuldigheid uitvoert. Een kandidaat-lid moet aantonen dat hij/zij aan al deze hoge kwaliteitseisen voldoet. Eenmaal VACO-lid, zal met regelmaat worden getoetst of het lid volgens de eisen blijft presteren. Met het kwaliteitskeurmerk 'VACO Erkend' onderscheiden onze VACO-bandenspecialisten zich in de markt.

Lid worden?
Ga naar het aanmeldformulier.

MVO+ 
Naast het VACO Erkend-kwaliteitskeurmerk zijn veel leden 'MVO+ gecertificeerd'. Een VACO Erkend- en MVO+ gecertificeerd bandenservicebedrijf bewijst daarmee te voldoen aan een breed pakket eisen vakkennis, ervaring, werkplaatsuitrusting, veilig en gezond werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO+ gecertificeerde bandenservicebedrijven zijn te herkennen aan het bijbehorende logo op de gevel en het certificaat. VACO MVO+ sluit aan bij ISO 26.000, de internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord  ondernemen. In onze ledenzoeker kunt u de VACO Erkende en en MVO+ gecertificeerde bandenservicebedrijven terugvinden.

Sectorvoorzitters Sector Bandenservice
De sectorvoorzitters zijn Liesbeth van Esch (Bandenbedrijf Van Esch b.v.), Marion Kalvenhaar (Profile Car & Tyreservice Kalvenhaar) en Pieter Bikker (Directeur KwikFit Zakelijk). 

       
Liesbeth van Esch   Pieter Bikker   Marion Kalvenhaar    

 

Nieuwsgierig naar de leden van de sector Bandenservice?